Waarom Langer Fitter Leven

Zie je door de bomen het bos niet meer door een overvloed van voedings- en leefstijladviezen?

Dat hoor ik geregeld.

Iedere therapeut, wetenschapper of arts zegt wel iets anders. Vaak vanuit hun eigen specialisatie en met de beste bedoelingen.

En om de grote ziektestroom te bestrijden, is het huidige zorgsysteem vooral gebouwd op kortetermijnoplossingen.

Afgezien van noodzakelijke medicatie, wordt deze oplossing aangereikt in de vorm van een pil, smeersel of andere manier die geen moeite kost.

Voor iedere kwaal bestaat er namelijk wel een product om het te verhelpen. Echter, het grootste resultaat is doorgaans dat je denkt niet meer zonder het product te kunnen.

Om blijvende verandering teweeg te brengen, moeten we op zoek naar de oorzaak van problemen, in plaats van de symptomen te bestrijden. In de oorzaak ligt namelijk de oplossing!

Herstel begint bij het begrijpen van wat er in je lichaam gebeurt. Inzicht is de sleutel. Het maakt niet uit hoe chronisch je gezondheidsproblemen zijn, je moet weten waar deze vandaan komen en hoe ze zich ontwikkeld hebben.

Daar is waar ik met Langer Fitter Leven voor sta. Mensen helpen te begrijpen waar hun (chronische) klachten vandaan komen en hoe men een eigen weg kan vinden naar een betere gezondheid.

Waarom Langer Fitter Leven