Reviews Langer Fitter Leven

Lees hier de ervaringen van klanten met "Langer Fitter Leven".
Je kunt hier tevens je eigen ervaring delen.

anoniem
03/06/2024

Met Fabienne’s leefstijl advies ben ik enorm goed geholpen. Door de handige tips heb ik heel vooruitgang geboekt. Bedankt! 

Jan
26/03/2024

Er wordt naar je geluisterd en je wordt erg serieus genomen. Je krijgt een uitgebreide uitleg met plan, waar je echt wat mee kunt. Super!! 

Sanne
07/01/2024

Omdat ik al lange tijd na het eten een opgeblazen gevoel of buikpijn had, ben ik naar Fabienne gegaan voor advies. Zij adviseerde me om onderzoek te doen met een intolerantietest, ik blijk overgevoelig voor een aantal voedingsmiddelen. Nu mijd ik die dingen en voel ik me een stuk beter, super fijn.

Daan
15/10/2023

Ik had vaak last van prikkelbare darmen en werd snel verkouden. Fabienne luisterde goed naar mij en we onderzochten hoe dit zo gekomen is. Ik kreeg praktische tips en heb een ander eetpatroon. Nu ben ik minder vaak verkouden en heb ik nauwelijks meer last van mijn buik!

Sandra
15/09/2023

Een bekwame en zorgzame therapeut. Ze neemt me serieus en zet zich volledig in om de juiste behandeling te vinden. Er is een goede uitleg en overleg. De behandeling helpt me goed. En ook altijd opgewekt. Een compliment.

jolanda
07/09/2023

Fabienne luisterde goed en ging in op hetgeen ik zei. ze gaf me adviezen waar ik wat mee kon doen en verder kwam. Zo kon ik mijn klacht een plaats geven en toch mijn eigen dingen blijven doen. ik voelde dat het uiteindelijk van mijzelf af zou hangen hoever ik zou komen. Na het beeindigen gaat het nog beter elke week.

Anoniem
22/08/2023

Eindelijk een behandelaar die holistisch kijkt en vertrouwt op genezend vermogen zonder kunstmatige ingrepen

Anoniem
12/08/2023

Ze neemt me serieus en weet wat ze doet.Ze kan me duidelijk uitleggen wat er in mijn lijf is gebeurt en overlegt hoe we verder kunnen. Deskundige begeleiding, heel erg bedankt

Schrijf een review

51 + 9 =
review